Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2008 12:46 - Неправдоподобни сюжети
Автор: kinonovini Категория: Забавление   
Прочетен: 609 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 30.10.2008 12:48


Избрано от cinefish.bg

“Мъж търси двойника си, който всъщност е самият той”, “В един паралелен свят две деца трябва да отгледат своите сиамски родители”... Ако тези сюжети ви се струват откачени, почакайте да преоткриете онези, които киното ви е предлагало в последните десетилетия.
 
Умален, преди да бъде инжектиран
Във “Вътрешен космос” лейтенант Тък Пенделтън (Денис Куейд) участва в рискован експеримент, чиято финална фаза предвижда вкарването му в тялото на... заек.
image
Осъден на истината
В “Лъжльото” млад адвокат (Джим Кери) печели всичките си дела с непрекъснати лъжи. После синът му се ядосва и си пожелава таткото да не може да... лъже за 24 часа.

Същият като вчера, същият като утре
В “Омагьосан ден” тв журналистът Фил Конърс (Бил Мъри) отива да отразява Деня на мармота. А на следващата сутрин се събужда... в същия ден.

Съвсем като мен + още един съвсем като мен
В “Мултиплициране” предприемачът Дъг Кийни (Майкъл Кийтън) е толкова стресиран, че прибягва до генетични “услуги” и се сдобива с... клонинг(и).

Да харчиш, означава да печелиш
В “Милионите на Брустър” играч на бейзбол (Ричард Прайър) се оказва принуден да похарчи 30 млн. долара за 30 дни, за да наследи... 300 милиона.

image
Живот на полуетажа
В “Да бъдеш Джон Малкович” Крейг Шварц (Джон Кюсак) е безработен кукловод. Наемат го за деловодител и неочаквано попада в... съзнанието на Джон Малкович.



Ало, миналото ли е, тук е бъдещето
В “Пряко включване” полицай Джон Съливан (Джим Кавийзъл) включва старо радио, по време на магнитна буря, и... чува гласа на покойния си баща.

Ако затвориш си мъртъв
В “Телефонна клопка” PR агента Стю Шепърд (Колин Фарел) вдига слушалката на уличен телефон и непознат глас го информира, че ако затвори e... мъртъв.

imageЖивейте, защото ви снимат
В “Шоуто на Труман” млад мъж (Джим Кери) води спокоен и щастлив живот в малко градче. Но постепенно започва да се чувства уморен от това съвършенство и... наблюдаван.

Миналото все още е бъдеще
В “Завръщане в бъдещето” Марти Макфлай (Майкъл Дж. Фокс) е недоволен от съдбата и семейство си, докато не се качва на... машината на времето.

Мъжът е жена
Във “В чуждо тяло” самоуверен мачо е убит от три жени, които е прелъстил. В Чистилището му предлагат втори шанс и го връщат на Земята в... женско тяло.

image
Животът му е роман

В “Не може да бъде!” скучен счетоводител (Уил Ферел) чува женски глас, който коментира живота и мислите му. Става още по-лошо, когато гласът предрича... смъртта му.






Още горещи теми:
Мъжете в черно Уил и Тони се завръщат
Де Ниро срещу Пачино

На концерт в киносалона
Антони Христов от PIXAR
Войните в киното


кино програма - cinefish.bg
dvd програма - cinefish.bg
филмови новини - cinefish.bg




Гласувай:
0



1. анонимен - Obojavam kinoto, blagodarya ti.
30.10.2008 12:54
Obojavam kinoto, blagodarya ti.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kinonovini
Категория: Забавление
Прочетен: 566110
Постинги: 516
Коментари: 167
Гласове: 211
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930